Zásady ochrany osobních údajů

Tímto dobrovolně udělujete svůj souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů společnosti Česká jezírka SG s. r. o., se sídlem Harmonická 1384/13, Praha, 158 00 (dále jen „Správce“).

Kdo údaje sbírá

  • Česká jezírka SG s. r. o.

  • IČO: 08965897

  • Sídlo: Harmonická 1384/13, Praha, 158 00

  • Kontaktní e-mail: info@jezirkasg.cz

Jaké údaje sbíráme

  • Konzultace: jméno, e-mail, identifikace prohlížeče, text komentáře.

  • Poptávka/objednávka: jméno, e-mail, fakturační adresu, případně název firmy, IČO a DIČ.

Důvod a účel sběru údajů

  • Dotazy k produktům a službám: na základě budoucího plnění smlouvy, abych mohl zodpovědět váš dotaz k poptávce služeb.

  • Poptávka/objednávka: na základě plnění smlouvy a zákonné povinnosti, abych mohl správně vyřídit vaši poptávku/objednávku a mohl řádně vystavit a archivovat daňové doklady.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • Dotazy k produktům a službám: max. po dobu 5 let.

  • Poptávka: max. po dobu 1 roku.

  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce osobních údajů. Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás. Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Česká jezírka SG s.r.o., IČ 08965897, se sídlem Harmonická 1384/13 Praha – Stodůlky , PSČ 158 00,  aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení,  e-mail, telefonní číslo.

2. Jméno, příjmení, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem zpracování poptávky . Tyto údaje budou Správcem uchovány po dobu 2 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
a. Další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

©2020 Jezírka SG

Česká jezírka  SG

Madridská 26, 101 00 Praha 10 

603 108 616